Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

van Basten SUKKEL

  • Prof.

    Je elftal speelt 2 fantastische wedstrijden en dan komt de inkeer. Het is feest vrouwen komen een nachtje over, kwaliteitsbladen als Bild, Story en andere pulp komen met gigantische verhalen over de voetbalvrouwen. De coach doet mee aan het feest en stelt tegen de Roemenen een B-elftal op. En tot slot wordt je weggespeeld door een zeer matig Russische elftal. Dit Russiche elftal was net goed, maar Oranje was zo verschrikkelijk slecht.

    VAN BASTEN (EN NATUURLIJK ZIJN ADVISEURS JORRITSMA EN JANSMA_ SUKKEL(S).

  • Rokki

    tja, kan gebeuren hè. tis net het echte leven, vind je niet?

  • Koen

    Kwalijk vind ik dat een simpele tactische zet van Hiddink, namelijk Boulahrouz geen directe man geven en vrijlaten voor de opbouw, nooit beantwoord is door Van Basten, bijvoorbeeld door Boula op de centrumspits te zetten. Het enige antwoord dat verzonnen kon worden was de belachelijk slechte wissel Van Persie voor Kuyt. Persie inbrengen ok, maar Kuyt was in deze wedstrijd van meer waarde dan pakweg Van der Vaart. Omdat de tactiek en de organisatie niet goed waren kon Nederland nooit in zijn spel komen, een tactische aanpassing zou dit wellicht verholpen hebben, maar nee hoor blijven blind vertrouwen op de tactiek van de vorige wedstrijden.

  • Prof. Z.O. Gekaseendeur

    Van Basten was allang de weg kwijt en werd nog gedoogd door de zogenaamde vedetten van Nistelrooy, Snijder, van Persie en natuurlijk hakballetje van der Vaart.

  • nummer16

    Mooi gezegd. Je geeft precies aan waar het mis ging.

    Guus had zijn strijdplan al klaar, zorgen dat oranje niet aan het voetballen komt. Bijvoorbeeld zorgen dat van Nistelrooy de bal niet krijgt..dan heb je het spelletje al aardig ontregeld….

    Bassie wilde gewoon weer ‘lekker gaan voetballen’. Zo werkt dat dus niet. Het is heel simpel, Als ze Boulah nou gewoon als mandekker de hele wedstrijd op die nummer 19 hadden laten spelen en de Jong de hele pot op die numemr 10 dan waren ook zij niet in hun spel gekomen en had oranje er bij het veroveren van de bal snel uit kunnen komen.

    Niets van dat alles, ik zag weer het ‘oude oranje’. Doodzonde, dit was niet nodig geweest. Als ik dan de wissels bekijk en hoe het elftal stond, en toch ook de beleving…doodzonde!