Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Guidetti voor jaar naar Celtic

  • Daniel

    Van onze Telesportredactie

    John Guidetti vervolgt zijn loopbaan bij Celtic. De 22-jarige Zweed wordt volgens Britse media door de Schotten voor een jaar gehuurd van Manchester City. Eerder zag Feyenoord af van de spits, die in het seizoen 2011/2012 twintig doelpunten maakte voor de Rotterdamse club.

    Cty verhuurde Guidetti ook al eens aan Brunley en Stoke City. Celtic staat op dit moment vijfde in de Schotse Premier League. De achterstand op koploper Inverness bedraagt zeven punten. De Nederlander Virgil van Dijk staat ook onder contract bij Celtic.

    ————————————————————————————————————————————————————-

    Eens kijken hoe kreupel hij is.

  • Dizciple

    Als hij ze er daar inschiet, zeg dat nog nie veel over zijn kunnen.. zo'n van Dijk en zijn zogenaamde verdedigende kwaliteiten idem dito. Word een beetje moe van dat geschreeuw om van Dijk..

  • kieb

    De transfer van John Guidetti op huurbasis van Manchester City naar Celtic is mislukt. De Schotse topclub had het papierwerk te laat op orde en miste daardoor gisteren de transferdeadline van 24 uur, zo meldt Daily Mail.

    De 22-jarige aanvaller, die gisteren speciaal naar Glasgow afreisde om de deal af te ronden, keert daardoor weer terug naar Manchester City, dat graag van de Zweed afwilde. Guidetti was deze zomer ook in beeld bij Feyenoord, maar de Rotterdamse club was niet overtuigd dat de spits zijn oude niveau zou halen.

    Celtic slaagde er wel op tijd in om de Servische international Stefan Scepovic van Sporting Gijon vast te leggen.

  • rustdag

    ja die grote bek richting AJAX moet je ook nooit doen. Wij zijn niet voor niks godenzonen. god straft meteen;) wat een gekut na fey

  • Vakkie RR

    Correctie jodenzonen >:D<

  • Dizciple

    Flauw dat ze dat nie gewoon ff door de vingers zien van dat late papierwerk. Sommige bronnen verklaren dat United ook enige uitstel heeft gekrege om Falcao rond te krijge

    Maar goed, bleken genoeg geïnteresseerden te zijn voor Guidetti, dan is het behoorlijk stom dat je alles zo op het laatst gaat lope regele. In sommige gevalle is dat logisch, maar in dit geval gaat het om de partijen Guidetti en Celtic, das toch wat anders..

  • rudi

    Gelukkig… ik trek mijn kritiek op Redneck gedeeltelijk terug. Er is toch nog 1 grotere neus :D

  • REDNECK

    Internet de gekste!!! (tu)